Az iPhone 8 és 8 plus is pirosba öltözött

Az iPhone 7  és 7 plus után, idén a iPhone 8 és 8 plus is elérhető RED verzióban, a tavalyi fehértől eltérően idén fekete lesz a készülékek eleje.   Apple minden eladott PROJECT(RED) kezdeményezésbe eső termék után hozzájárulást küld a Global Fund alapítványnak, amit pedig 100%-ban a HIV és AIDS programok finanszírozására fordítanak.

Nem olyan az iPhone-od akkuja mint régen?

Most az iPhone SE, 6, 6 plusz, 6s, 6s plusz, 7, 7plus készülékedbe garancián túl 9990,- Ft a gyári akkumulátor cseréje. 

iPhone SE, 6, 6s és 7 készülékek esetében az akkumulátort 20 perc alatt ki  is cseréljük.

További részletekért hívjon minket bizalommal!

Iphone X, meg fogod tapizni az fix

Rendszerchip szempontjából az A11 Bionicot duruzsol mindegyik készülékben, ez a hatmagos (két erős, négy energiatakarékos) processzorral szerelt megoldás 25%-kal gyorsabb az előd A10-nél, grafikus szempontból pedig még komolyabb az ugrás, 30%-os. Hardveres és adatkapcsolati téren ugyanannyit tud az iPhone X, mint a 8 és 8 Plus, ennek megfelelően van Qi-töltés, LTE-A és Bluetooth 5.0 is, viszont az üzemidő állítólag itt a legjobb, az iPhone 7-hez képest 2 órával többet fog bírni a tízes.

iPhone-ok történetében először OLED technológiát kapott, természetesen a HDR10, Dolby Vision és True Tone sem hiányzik a repertoárból. Nem építették kijelzőbe az ujjlenyomat-olvasót, Touch ID helyett az arcfelismerést takaró Face ID-t mutatták be. A hagyományos előlapi kamera mellett infravörös kamera segíti a tulajdonos felismerését. A Touch ID elméletileg 50 000-ből egyszer hibázott, a Face ID esetén ez 1 000 000 az egyhez.

Íme:

A Huawei beelőzte az Apple-t

A kérdés csak az, hogy meddig? A legfrissebb adatok szerint így áll jelenleg a piac, pedig az első tízben egy Huawei készüléket sem találunk.

A mai nap kerülnek bemutatásra az Apple új csúcs készülékei. Legalábbis a pletykák szerint, előfordulhat, hogy idén több készülék is várható a megszokotthoz képest, így ezek a számok könnyen lehet, hogy nem sokáig lesznek aktuálisak.